Festlige indslag med Festens Sang – Personlig festsang 2021

13. januar 2014 0 Af Lis

Med mine mere end 46 år på bagen som forfatter af festsange og takketaler, kan jeg i dag levere din festsang så festen bliver uforglemmelig.

Jeg forfatter festens-sang med hjertet, hvilket mine kunder altid har kunne mærke. Det betyder også, at jeg i dag har mange trofaste kunder som vender tilbage år efter år.

Festens sang skal være sjov og kunne synges, uden folk går i stå eller bliver i tvivl om melodien. Derfor har jeg lavet en lille guide, hvor du kan se hvilke melodier til festsangen, som er lette at synge uden musik og hvilke jeg anbefaler der skal være en musikere til.

Mine priser er forskellige, alt efter hvornår på året du bestiller. Det vil sige, at bestiller du i mine mindre travle perioder, kan du opnå en ret god rabat på festens-sang.

Der er penge at spare på festsangen fra 1. januar til 15. februar og igen fra 1. september til 31. december. Derudover kan du altid finde mine aktuelle tilbud i menuen, hvor jeg i perioder giver yderligere rabat på festens sang.

Jeg anbefaler, at du bestiller din sang eller tale i god tid.

Jeg kan i perioder godt tage akutte bestillinger af festsange. Kontakt mig for at høre nærmere. Ved bestilling af festsange i sidste øjeblik, tager jeg 100,00 kr. i ekspresgebyr.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Med hjertlig hilsen
Lis Bang, Festenssang.dk