Lidt om min baggrund

lisbangprofilJeg har skrevet personlige festsange, siden jeg var 20 år gammel. Den første  lavede jeg til min nieces konfirmation. Siden har jeg altid bragt festsange med til familiefester, fester for mine venner og fester i alle mulige sammenhænge. Jeg kan med mine mange års erfaring levere en personlig sang, som lever op til alle dine krav.

Mit navn er Lis Bang. Jeg er født i 1953. Er opvokset i Hedeskov ved Thorsager på Djursland. Har boet mange år i Højbjerg ved Århus. Bor nu i Vejen i Sydjylland sammen med min kæreste Henning. Jeg holder af at komme i mit sommerhus, bygget i 1960 af min storebror Arne Bang og min far Harald Bang, tæt på mit barndomshjem.

Jeg er vild med Irland og irsk musik og holder også meget af Gospel. Da jeg boede i Århus gik jeg til Irsk set dance i “Århus Set dancers”. Har sunget med i Gospelkoret ”Living Joy” i Vejen. Og arbejdede tidligere som socialrådgiver/faglig konsulent i et privat firma ”JobCare” med afklaringsforløb, hovedsagligt for fleksjobbere og sygedagpengemodtagere, men også kontanthjælpsmodtagere. Er nu folkepensionist.

Jeg har to voksne børn Claus født i 1976 og Majbritt født i 1979. Min søn Claus har lavet denne hjemmeside til mig som en morsdagsgave. Og det er jeg meget taknemmelig for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *