Tusind tak for den flotte sang!

Jeg glæder mig til at vi skal synge sangen til hans konfirmation. Det bliver absolut ikke sidste gang, jeg vil bede dig om, at lave en sang for os. Endnu engang mange, mange tak. Fra den glade mor.

1000 tak igen - det er simpelthen en perfekt sang.

Jeg vender tilbage senere på året - når tiden nærmer sig for mine forældres guldbryllup. Venligst Tina

Tak for en smuk og rørende sang.

Sangen er meget smuk og rørende. Tusind tak. Pengene skal komme en af de nærmeste dage. Venlige hilsener - Mona

Sangen var helt i top.

Hvor er sangen god. Tusind tak for hjælpen. Bare super! Hilsen Svend Erik

Du har min varmeste anbefaling!

Kære Lis. Tak for den fine sang - vi er meget tilfredse, og vi vil varmt anbefale dig til andre. Med venlig hilsen Kjeld

Jeg vender tilbage når det er næste barnebarns tur.

Kære Lis - tak for den færdige sang - nu har jeg pyntet den med lidt billeder, så den er blevet rigtig god. Mange hilsener Karin

Tusind tak, for en helt fantastisk sang!

Hej Lis. Tusind tak for sangen. Den sang er helt fantastisk - jeg har betalt. Mange hilsner fra Iben

Vi glæder os meget til at synge sangen.

Kære Lis. Jeg har lige snakket med min bror i dag, og vi synes, at der er kommet en god sang ud af det nu. Vi siger mange tak for hjælpen, og så glæder vi os til at synge sangen torsdag d. 9. Bedste hilsner Niels.

Jeg er super godt tilfreds!

Tak for tilsendte. Jeg syntes det ser godt ud og er godt tilfreds. Tak for det. Hilsen Anette

Som sædvanligt var sangen lige i øjet! - tak for det.

Tak for sangen. Den er som sædvanlig lige i øjet. Mange tak for hjælpen Kh Anette

Tak for en fantastisk fødselsdagssang!

Hej Lis. Tusind tak for sangen til min datters 18 års fødselsdag. Den er rigtig god. Med venlig hilsen Helle

Vi vender helt sikkert tilbage en anden gang!

Kære Lis. Mange tak, den er smadder god, lige hvad vi havde håbet på. Vi kommer tilbage næste gang, vi skal have lavet én!! Venlig hilsen Erik

Du har mine varmeste anbefalinger.

Hej Lis. Mange tak for sangen - Den er bare god. Mvh Betina

Wow, du er godt nok hurtig

Hej Lis, Mange tak for sangen - du er godt nok hurtig! Den er super god. v.h. Tina

Sangen skabte en helt fantastisk fest

Kære Lis, Tak for en fin sang, som var til at skabe en dejlig fest. Mange hilsener fra Jan

Tak for sangen, jeg overfører pengene til dig.

Kære Lis.. Tak for sangen den er helt fin. Jeg overfører pengene. Mvh Charlotte

Tusind tak for din store hjælp!

Hej Lis. Tusind tak for din store hjælp. Sangen er perfekt. Med venlig hilsen Ninnie

1000 tak for sangen, jeg har overført pengene til dig

Hej Lis 1000 tak for det. Det var dejligt. Så er vi snart klar til den store dag, jeg har overført pengene til dig... Endnu engang mange tak... God dag til dig Mvh Brian

Den er bare rigtig god, mange tak!

Kære Lis. Tak for sangen, den er bare rigtig god. Vi får helt sikkert en fantastisk dag. Endnu en gang tak for hjælpen. Rie.

Festsangen er lige som den skal være, tak.

Hej Lis, Tusind tak for den fine sang, Den er lige som den skal være. Lise

Tusinde tak, sangen er bare rigtig. rigtig god.

Kære Lis. Tusinde tak for sangen, den er blevet rigtig, rigtig god. Jeg sørger for overførsel af pengene med det samme! Med venlig hilsen Lene

 

Festlige idéer og sjove indslag til festen

Har I husket et sjovt og festligt indslag eller flere til festen?

Alt er gjort klar til den store dag, hvor jeres datter skal giftes. Dagen I har ventet på, siden hun kom til verden. Jeres lille pige have sin udkårne og starte sin egen familie.

Men har I også husket festlige indslag? Den stolte far skal naturligvis holde sin tale - men hvad med en sjov selskabsleg eller sjove indslag til festen, f.eks. en festsang.

Det samme gælder til konfirmandens store dag, til den runde fødselsdag, sølvbryllupsfesten og guldbryllupsfesten eller andre mærkedage.

Der findes mange typer af festlige indslag, man kan benytte – kun fantasien sætter grænser. Jeg vil selvfølgelig primært anbefale en festsang, der kan sætte gang i festen, når der skal skåles og grines. Mine festsange er personlige. Du skal blot levere stikord om de to, der skal giftes, om konfirmanden o.s.v. samt hvilken melodi, I ønsker sangen lavet på – så ordner jeg resten. Og når først festsangen er bestilt, kan I bruge tiden, indtil den leveres, på at finde billeder eller andet pynt frem, som I vil sætte på den færdige sang. Og overveje om I vil finde på nogle andre festlige / sjove indslag udover festsangen.

Desuden skal I finde frem til, hvordan I vil præsentere festsangen for konfirmanden, brudeparret, fødselaren o.s.v.

Pyntning af festsangen:

Jeg sender/afleverer festsangen til jer med teksten traditionelt stillet op. I kan derefter selv sætte sangen op på en anden måde, hvis I ønsker det. Ligesom der kan sættes forskellig pynt på, f.eks. fotos af dagens stjerne, det være sig gamle eller nye – og det kan evt. være afbildning af noget, der relaterer til emnerne i sangen. Desuden kan man finde sjove tegninger på internettet. Man kan søge på relevante emner i google, f.eks. søge på emner i ”billeder” og / eller søge på dem i ”clip art”.

Sangskjulere:

Den store dag nærmer sig. I har fået bestilt festsangen, men har I tænkt på, hvordan sangen skal præsenteres for den person, der er festens midtpunkt? Skal serveringspersonalet komme ind med den i en sangskjuler eller vil I selv komme ind, evt. måske sammen med nogle andre  - og aflevere sangen med nogle sjove bemærkninger ud fra et emne, som festens midtpunkt er optaget af i sit liv. I kan evt. komme ind udklædte i forhold til et bestemt tema og lave et lille sjovt og festligt indslag. En anden mulighed er at hyre en sjov person, der tager ud og underholder til fester. Der er således mange forskellige muligheder.

Sangskjulere kan være helt neutrale og bare se festlige ud – eller de kan relatere til emner i sangen. F.eks. kan I fremstille en lastbil i pap eller træ til en lastbilchauffør, en computer i pap til én, der elsker IT, en fodbold til en fodboldentusiast o.s.v.

Sjove indslag i forbindelse med præsentation af festsangen:

Som eksempel på sjovt indslag i forbindelse med præsentation af en festsang kan jeg nævne den sang, jeg lavede til min søsters 70 års fødselsdag, hvor jeg havde klædt mig ud som en bingoopråber fra hendes bankohal. Min søster havde en hund, som hun holdt meget af, og hun kunne godt lide sangen ”Himmelhunden”. Så det var oplagt at lave sangen på den melodi. Der var musiker til festen, så det kunne godt gå an. Jeg havde lavet omkvædet: ”Må man ta´ hunden med sig ind til banko – den er sød og den har lige vær´t i bad o.s.v.” Der var ingen sangskjuler, men jeg havde foldet sangene sammen og trykt en bingoplade udenpå. Jeg delte “bingopladerne” rundt til min søster og de alle gæsterne, og begyndte så at råbe et par numre op, som om vi skulle til at spille bingo. Men stoppede brat op og bad min søster og gæsterne op at folde bingopladen ud. De opdagede, at det i virkeligheden var en sang – og jeg fik musikeren til at hjælpe mig og alle gæsterne med få sangen sunget for min søster.

Jeg har været med til mange andre lignende sjove afleveringer af sange blandt venner og familie. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan finde på. Så det er bare med at komme i gang. Det skal nok blive en succes.

Et andet eksempel var til min gode ven Henning Stærk´s 50 års fødselsdag, hvor vi stoppede op undervejs i sangen for at overrække ham en gave, der relaterede til et emne i den festsang, jeg havde skrevet til ham. (Se sangen på min hjemmeside under ”sangeksempler”).

Selskabslege og andet sjov og spas under festen:

Der findes et hav af forskellige ting, man kan foretage sig, for at sætte gang i en fest.

Til inspiration kan nævnes følgende:

  • Man kan f.eks. dele sjove fest-skåle-sange rundt
  • Alle gæsterne skal komme med barndomsbillede af sig selv til den, der holder festen, som så laver en konkurrence om, hvem der kan genkende de fleste. Der kan evt. udleveres en lille præmie til vinderen
  • Der kan leges ”gæt og grimasser”
  • Alle gæster eller nogle udvalgte kan på skift rejse sig op og fortælle om sin største brøler
  • Man kan på skift starte en fællessang op – eller gæsterne kan deles op i grupper og få til opgave gruppevis at skulle skrive ét eller flere vers eller finde på en sjov, fælles optræden, som de på et senere tidspunkt sammen skal synge / fremføre for resten af selskabet
  • Man kan lave en dyst mellem brudeparret, sølvbrudeparret, guldbrudeparret m.v.
  • Der kan laves en quiz blandt gæsterne, som skal svare på 10 spørgsmål om fødselaren, konfirmanden, brudeparret m.v. Der kan evt. uddeles en præmie til den, der har flest korrekte svar
  • Man kan på forhånd lægge sedler under gæsternes tallerkner med vidt forskellige opgaver, de hver især skal udføre. F.eks. at en gæst, skal skåle hvert kvarter eller skal give et kompliment til sidemanden, hver gang, nogen skåler.  Der kan stå, at man ikke må bruge ordene ”ja” eller ”nej” under spisningen eller at der skal siges ”tillykke” til fødselaren hver 20. minut eller lignende.
  • Man kan evt. også på forhånd forberede indslaget ”Her er dit/jeres liv” og præsentere det for fødselaren, konfirmanden, brudeparret m.v. til festen.

I kan helt sikkert selv finde på en masse andre festlige indslag, der er sjove at have med.

Skulle du/I have fået lyst til en festsang, kan den bestilles hos mig. Jeg har 40 års erfaring og har altid tilfredse kunder, fordi jeg lægger både hjerte og sjæl i mine festsange. Du/I kan se de seneste tilbagemeldinger via bannerne, der roterer øverst på siden.